Du er her

Gjestebok

Dette er vår gjestebok. Her er du velkommen til å legge igjen en hilsen til oss eller til å finne en å dele leilighet/hybel med.

Trenger du svar på noe angående din søknad til skolen eller til noe som er fagrelatert, kan du også sende en mail til vår rådgiver. Andre spørsmål kan også sendes til oss på mail.

Ditt innlegg vil bli synlig i gjesteboken når vi har sjekket og godkjent det.  Vi forbeholder oss retten til å endre lengden, slette- eller å ikke publisere innlegg.

OBS: Gjesteboka er i dag 10. mars STENGT for nye innlegg og svar pga vedlikehold på hjemmesiden vår. Vi regner med at den åpner for publisering mot slutten av dagen i dag.

Kommentarer

Sted: 
Den norske skolen på Gran Canaria

Hei, kan vernepleiere /spesialpedagoger bli ansatt på skolen? Mvh Per

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Per

Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.

Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.

Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.Dette er en test.

Hei! Har søkt 1. VGs og har ikke et sted å bo, du kan kontakte meg på Facebook: Enja Charlotte

Sted: 
bergen

Vurderer sterkt å gå vg3, skoleåret 2017/2018 på GC. Ønsker da gjerne noen å bo sammen med! bare ta kontakt på facebook dersom du også trenger noen å bo med! spiller ingen rolle om det ikke er samme trinn :)

martine

Hei! Jeg vurderer også dette sterkt! Har prøvd å kontakte deg på facebook :)

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Martin.

Vi har rettslære. Vi har ikke økonomi eller idrett, men sjekk vår hjemmeside for hvilke fag vi har. Den finner du nederst på siden her: http://www.colegio.no/artikkelarkiv/mulige-valgfrie-programfag-vgs

Vi har valgt å ha de fagene som er blant de vanligste i Norge. Dette for at det skal være lettere å gå bare ett år på videregående her på Gran Canaria. Håper du finner gode alternativ her! Kom gjerne med andre, eller nye spørsmål om fag til rådgiver på mail jsandem@colegio.no

Ha en fin dag!

Hei! Jeg skal gå VG2 på Colegio og jeg skal bo alene i Puerto Rico (Ligger 100m fra kjøpesenteret) . Det er 2 roms-leilighet så vis noen er interesserte så ta kontakt! :)

Hei!
Jeg er kjempeinterresert!
Har søkt vg3, men har ingen plass å bo enda. Gjerne kontakt meg på Facebook, Vibeke Kjellevoll! :)

Vibeke

Hei! Jeg går allerede på skolen, og har også tenkt til å bo her neste år. Leter derfor også etter en å bo med. Bare å ta kontakt med meg på facebook; Malin Myhre :)

jeg og 2 andre venner vuredrer å vg1 på deres skole og lurer på om det er en vis alder man må være får å bo aleine?

Sted: 
Arguinegin

Hei Kristoffer.

Beklager veldig sent svar på spørsmålet ditt!

Vi har ikke lov i forhold til friskoleloven og sette en slik aldersgrense. Vi anbefaler vertsfamilie. Dersom dere får lov av foreldrene deres å bo alene eller i sammen med andre elever, bør dere være tilknyttet noen over 18 år. Hvis dere skal tegne abonnement på telefon, eller ha kontakt med offentlige innstanser, må dere ha noen som er deres verge. Det betyr at de har lov til å ta avgjørelser eller underskrive på deres vegne. Det godtas ofte at den de bor sammen med (dersom den er over 18) kan signere.

Mvh John Sandem/rådgiver

Vi får mange spørsmål i forhold til elever som ønsker å gå over til studiespesialiserende utdanningsprogram, etter å ha gått på yrkesfaglige utdanningsprogram ett eller to år. Dette kan til forveksling ligne på allmennfaglig påbygg. Det har vi ikke konsesjon/tillatelse til å gjennomføre. Mange ønsker likevel å komme til oss for å ta studiespesialiserende utadanningsprogram. De har gjerne et behov eller ønske om å være elever i vårt gode klima. Dersom du ønsker studiespesialiserende utdanningsprogram for å få generell studiekompetanse, må du kontakte rådgiver John Sandem på mail til jsandem@colegio.no eller ringe skolen og spørre etter han.

Hei! Jeg skal flytte ut av bokollektivet, og vi har dermed en ledig plass. Leiligheten ligger sentralt til i Arguineguin, og er moderne og romslig :) Du vil da dele leilighet med to jenter på 19 år, og en gutt på 18(alle norske). Meget lav månedsleie.
Ta kontakt på Facebook dersom du er interresert :)

Hei, jeg har selv bodd på gran Canaria i 4 år og min venninne i 2 år. Vi ble nettop ferdig med videregående på Colegio Noruego og går derfor ikke på skolen lengere, men vi har funnet en leilighet hvor det plass til to personer til. Om det er noen som er interessert så er det bare å ta kontakt på facebook, (Eyleen Fjellbakk).

Sted: 
KRS

Hei! Jeg bare lurte på om det var noen som hadde erfaring med stipend når man går på denne skolen. Jeg er kronisk syk, og skal ha alle rettigheter som kommer med, men lånekassen har vært veldig vanskelige.
Noen som har tips?
Takk for svar!

Sted: 
Modum

Hei! Jeg vurderer å gå vg2 på Gran Canaria. Ønsker isåfall å dele leilighet med noen. Ta kontakt på facebook om du er interessert:)

Sted: 
KRS

Hei, jeg flytter til Gran Canaria til høsten og leter etter noen å dele leilighet med, ta kontakt på facebook :)

Sted: 
Bergen

Er vg3 det samme som de kaller påbygg?
eller er det noe annet en påbygg?

Sted: 
Gran Canaria/Arguineguin

Hei Camilla.

Mange som har gått to år på yrkesfag søker ofte vg stud.spes vg3 her hos oss. Det de tenker er da påbygg til generell studiekompetanse. Det har vi ikke tillatelse av myndighetene til å drive, så vi tilbyr ikke dette. Noen elever er likevel så syke av å bo i Norge, eller har andre grunner, at de søker om å få begynne i vg2 stud spes, for deretter å ta vg3 året etterpå. Dette kalles i korte trekk for omvalg, og gir i grove trekk generell studikompetanse for å søke universitet/høgskole. Da kan de faktisk rekke å få med seg fordypning innen realfag og søke på studier som krever denne fordypningen.

Dersom du eller andre har flere spørsmål om temaet, send en mail til rådgiver på jsandem@colegio.no

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Den Norske Skole Gran Canaria

16. mai kl. 19.00 blir det russerevy i patioen på skolen.
Håper vi sees der!

Mvh. Russestyret

Hei! Jeg vurderer å dra til gran canaria for vg3, men lurer litt på programfagene. Har rettslære, sosiologi og sosialantropologi, internasjonal engelsk og s1 matte, hvilke av disse har jeg mulighet til å gå videre med hos dere?

Sted: 
Arguineguin

Hei igjen Lotte

Av disse fagene kan du fortsette med rettslære og enten samfunnsfaglige engelsk eller politikk og menneskerettigehter som bygger på din int.engelsk og sos-/sosialantropologi fra vg2. Matematikk kan du være ferdig med, siden du har S1 i steden for 2P. Vi har for få elever som ønsker S2 til at vi kan opprette dette faget, desverre! Dersom du har flere spørsmål, ta kontakt enten her eller på min mail jsandem@colegio.no

John Sandem/rådgiver 

Sted: 
Norge, Moi

Jeg vurderer å reise til Gran Canaria og gå vg2 der. Trenger noen å dele leilighet med. Bare ta kontakt med meg på facebook:) Lotte Eike Østrem

Sted: 
Norge

Hei :) Jeg vurderer å ta neste skoleår 2016/17 i Gran Canaria. Jeg skal gå vg2 og trenger noen å bo med, ta kontakt på facebook. (Lotte Eike Østrem)

Hei! Etter sommeren skal jeg flytte ned til Gran Canaria for å ta vg2 på Colegio Noruego, og søker derfor etter en romkamerat. Det har ikke noe å si hvilken klasse du skal gå i ;) Bare å kontakte meg på facebook (Malin Myhre), om du er interessert ;)

Sted: 
Alta

Hei, har søkt skoleplass for 2016-17, og trenger noen å dele leilighet med. Hvis du er interessert, send meg en melding på facebook (Daja Andersen)!

Sted: 
Ålesund

Hei! Jeg vurdere å ta neste skoleår på colegio noruego, blir da vg3 for meg, og lurer på om det er noen andre som også skal og vil dele leilighet? Spiller ingen rolle om du skal gå vg2 eller vg3 :) Ta kontakt på facebook (Sofie Palmstrøm) dersom du er interessert :)

Sted: 
Norge

Hei Sofie:) Jeg vurderer også å ta vg3 på gran canaria til høsten! Er interessert i å dele leilighet! Bare ta kontakt med meg på facebook (nora emilie simonsen) så kan vi snakkes der :)

Sted: 
Norge

Hei! Vurder å ta neste skoleår 2016/17 i Gran Canaria! Blir da vg2. E det noen andre som skal, evt. treng noen å del leilighet med? Gjør ingenting om det e noen som skal gå vg1 eller vg3 :)

Sted: 
Norge

Hei Andrine!
Har du funnet noen å dele leilighet med?
Vurderer å gå vg3 nede på GC. Har du facebook slik at vi kan snakke sammen?

Hei, jeg vurderer også dette! Blir vg2 for meg også, men kunne også trengt en å dele leilighet med. Kontakt meg på facebook, Malene Kvernstuen. Så kan vi snakkes der!:)

Sted: 
Norge

I skoleåret 2016/2017 står det at dere har psykologi 2 for vg2. Er det noen mulighet for psykologi 1? Eller blir fagene slik som de står?

Hei igjen Andrine.

Jeg har i dag svart deg via mail. Jeg vil svare mer presist i løpet av neste skoleuke. Jeg må drøfte dette med resten av ledergruppa.

Hilsen John Sandem/rådgiver

Hei igjen Andrine.

Vi er enige om å forsøke dette for neste skoleår. Det betyr at vi får psykiologi 1 for vg2. Da er du velkommen som søker til skolen. Det kan hende det tar litt tid å oppdatere alle fagene i søkerportalen, men vi skal opprette tilbudet.

Mvh John Sandem/rådgiver

Sted: 
Tønsberg

Hei! Jeg vurderer å ta neste skolehalvår på Gran Canaria (Vg1). Lurer på om noen andre trenger leilighet, og har lyst til å dele. Kan kontakte meg på mail: bjorghelene14@gmail.com eller på facebook.

Sted: 
Norge

Hei, jeg har vurdert å ta neste skole året på Gran Canaria, har tenkt å flytte ned alene da jeg er 18år. Skal gå 3vgs og lusrte på om det var noen som skulle det samme og evntuelt hadde hatt lyst til å bo sammen?

Mvh Kamilla

Sted: 
Norge

Hei Kamilla!

Vurderer selv å ta vg3 nede på Gran Canaria og trenger noen å bo med.
Har du funnet noen å dele leilighet med? Har du facebook slik at vi kan snakke?

Sted: 
Ålesund

Hei Kamilla :) jeg vurderer egentlig å gjøre akkurat det samme som deg, å flytte ned alene og gå vg3 på Gran Canaria. Kanskje vi kan snakkes på facebook? Bare søk på Sofie Palmstrøm :)

Sider

Skriv ny kommentar

Her kan du skrive sted og/eller land

Plain text

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
CAPTCHA
Dette spørsmålet er her for å sile ut maskiner som sender spam automatisk.
Image CAPTCHA
Sett inn tegnene som vises i bildet.